STORITVE

Poliranje vozil

Lak na vozilu s časom izgubi sijaj h kateremu pripomorejo avtomatske pralnice (krtače), poškodbe laka od neprevidnega pranja vozila ali zaradi kakršnih koli drugih okoliščin.

Globinsko čiščenje

Tovrstno čiščenje predstavlja kemično čiščenje. S postopkom odstranimo bakterije ter vonjave, umazanijo, trdovratno umazanijo (zažrto), potenje, kadilske ostanke ter vonj.

Z omenjenim postopkom podaljšamo ter utrdimo kvaliteto notranjih materialov.

Poliranje žarometov

Zaradi UV žarkov s časoma žarometi postanejo motni ali rumenkasti, katere je potrebno spolirati ali obnoviti. Poleg UV žarkov je velik dejavnik tudi pesek ter manjši kamenčki na cesti.

Posledica tega je, da žarometi s časoma izgubijo na vidljivosti, kar pripomore, da imamo na cesti slabšo vidljivost ali smo slabše opaženi.

Zaščita vozil

Namen zaščite vozila je obvarovanje laka pred raznoraznimi zunanjimi vplivi s katerimi podaljšamo sijaj, globino barve in obstoj prej izvedenega poliranja. Možnost zaščite laka je z ročnim voskanjem ali pa trenutno zelo popularno keramiko.

Zaščita ALU platišč

Na platiščih se s časoma nabere zavorni prah, umazanija ter nesnaga iz cestišč. Z našim postopkom poskrbimo, da omenjeni faktorji ne bodo več problem na daljši rok, saj vam ne bo potrebno skrbeti za zaščito ALU platišč.

Darilni boni

V podjetju KosmacCarCare smo pripravili darilne bone, ki jih lahko podarite znancem, prijateljem, poslovnim partnerjem ali bližnjim.

Znesek darilnega bona je poljuben in ga določite sami.

Oddajte povpraševanje
Na podlagi izpolnjenega kontaktnega obrazca nam boste posredovali vaše povpraševanje in želje. Na podlagi teh vam bomo lahko pripravili ponudbo in vas kontaktirali za vse dodatne podrobnosti. Polja označena z zvezdico* so obvezna za pripravo ponudbe.
Označite storitve za katere se zanimate.
S klikom na zgornje polje se strinjate z obdelavo posredovanih podatkov z namenom prilagoditve ponudbe.